Ulaznice

Počinje promotivna prodaja ulaznica za peto izdanje SuperUho Festivala.

Najbrže kupce festival časti besplatnim kampiranjem!

Nakon uspješnog četvrtog izdanja SuperUho Festivala koji je ove godine po drugi put održan u biseru hrvatskog dijela Jadrana Primoštenu, ovom prilikom najavljujemo datume održavanja petog izdanja festivala i to od 6. do 8. kolovoza 2017..  Festival će se održati u istom prekrasnom, intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu. U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom, u kojem zvučnu kulisu uz nezaobilazne cvrčke stvara i ugodan šum mora.

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom ISKON – generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho festivala  - nastavlja se i njegovim novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje.
Osim Iskona veliku potporu SuperUhu nastavljaju pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten.

Nakon što je festivalski kamp dvije godine zaredom bio krcat pokazalo se da njegovo ovogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno pa SuperUho za iduću godinu najvaljuje njegovo daljnje širenje i dodatno uređenje terena kako bi boravak festivalskih gostiju bio čim ugodniji. Kamp će biti otvoren već  4. kolovoza u 12 sati i radit će sve do 9. kolovoza u 12 sati.
Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji o kojima će informacije biti dostupne tijekom veljače.

Koncept glazbenog programa  zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu gdje će nastupiti pažljivo i s ljubavlju izabrani izvođači svjetske i regionalne glazbene scene. Kako bi dočarali programski koncept onima koji nisu posjetili protekla izdanja SuperUho Festivala spomenimo samo neke od izvođača koji su dosad nastupili: The National, Einstürzende Neubauten, Mark Lanegan, Devendra Banhart, Buzzcocks, Mudhoney, Frank Turner & The Sleeping Souls, Shellac, Peter Hook & The Light, Conor Oberst, Liars, Lightning Bolt, Flogging Molly, Fuck Buttons, M Ward, Sun Kil Moon, Of Montreal, Black Lips, Shobaleader One, Tuxedomoon,  Earth, Chelsea Wolfe,  Saul Williams, Sara Renar, Disciplin A Kitschme, Žen, Repetitor,  Damir Avdić, PCVC, Seven That Spells,  ABOP, Diskodelija, Close Distance, The FogSellers, Pridjevi i mnogi, mnogi drugi.

Ovom prilikom najavljujemo početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od od 190kn, te kamperskih ulaznica koje će se u promotivnom razdoblju prodavati po cijeni od samo 60kn. Dakle, komplet koji omogućava posjetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 250kn, a navedene cijene vrijedit će do kraja ove godine.
Ali to nije sve, za petu godišnjicu festivala najbržih 55 kupaca svoje će kamperske ulaznice dobiti besplatno!

Ulaznice po navedenoj promotivnoj cijeni prodavat će se u razdoblju od 21.12. do 26.12. samo na slijedećim pretprodajnim mjestima:
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
Ulaznice je moguće kupiti i putem internet servisa navedenih dućana:

Dirty Old Shop - http://www.dirtyoldempire.com/shop/karte.html
Rockmark - http://www.rockmark.hr/kategorija/460/ulaznice

Nakon 26.12. ulaznice će se moći kupiti i na ovim pretprodajnim mjestima:

Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka

Nakon isteka razdoblja prodaje prvog promotivnog paketa festivalskih ulaznica za peto izdanje SuperUho Festivala, dakle nakon 31.12.2017., cijene ulaznica će biti slijedeće:
220kn (do 18.03.) 250kn (do 18.06.)
290kn (do 06.08.) 320kn (na ulazu)

Cijene kamperskih ulaznica će biti slijedeće:
90kn (do 18.03.) 120kn (do 18.06.)
150kn (do kraja festivala)

Objava prvih izvođača uslijedit će krajem siječnja.

Vidimo se u Primoštenu u glazbenom butiku SuperUho!

Linkovi:
http://www.superuho.com/
https://www.facebook.com/Superuho.festival?fref=ts SuperUho Festival page
https://twitter.com/SuperUho SuperUho Twitter  
http://instagram.com/superuho.festival/ SuperUho Instagram
https://www.facebook.com/zedno.uho?fref=ts Žedno uho facebook page