Novosti

Britanska kantautorica Gemma Ray otvara za The Sonics u Vintageu!

Tjedan je dana do dolaska jednog od najistaknutijih među imenima koja su mijenjala tijek glazbene povijesti, a sami su često ostajali u sjeni onih koji su se napajali njihovim revolucionarnim idejama.

The National nas na zagrebačkoj Šalati 10.7. zagrijavaju za 5. SuperUho Festival!

Nakon kultnih The Sonicsa, koji 13.2. nastupaju u Vintage Industrial Baru, te Yo La Tenga, koji će nas svojom glazbenom magijom očarati 11.5. u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo, došlo je vrijeme i za objavu trećeg imena koje će zagrebačku publiku zagrijati za peto izdanje primoštenskog festivala SuperUho.

U pitanju su Zagrebu dobro znani i iznimno dragi The National, petorka koja je ljubav spram ovog grada i njegove publike razvila sada već davne 2004. kao još mali i gotovo potpuno nepoznati bend.

SuperUho u Zagreb dovodi Yo La Tengo!

Nakon što su proteklog tjedna Mark Lanegan Band i Fleet Foxes oduševili punu Tvornicu, a to isto nam se upravo sprema učiniti Zola Jesus u Močvari te tako zaključiti ovogodišnju superuhu godinu, vrijeme je za najavu još jednog u nizu koncerata kojima se primoštenski festival SuperUho promovira u

SuperUho i Vintage Industrial Bar predstavljaju The Sonics!

Kad god se spomenu garažni rock, punk, hard rock ili grunge opći je konsenzus da bi bez jednog imena budućnost navedenih glazbenih tvorevina bila i više nego upitna. Još je davne 1960.

Fleet Foxes nakon šest godina objavljuju novi album, SuperUho ih dovodi u Zagreb!

Šest je dugih godina prošlo od posljednjeg studijskog izdanja seattleskih folk-rock divova Fleet Foxes, ali je gotovo šest godina prošlo i od njihovog prvog i jedinog hrvatskog koncerta održanog u Tvornici Kulture u studenom te 2011..

Novi aduti glavnog festivalskog programa

Najavljeni su sjajni engleski folk-punk kantautora Frank Turner & The Sleeping Souls, britanske post-punk legende The Membranes te domaća uzdanica pop psihodelije znana kao Svemirko

SuperUho najavljuje četiri nova izvođača

Svoj su dolazak potvrdili sjajni američki kantautor M. Ward, britanski noise electro genijalac Blanck Mass, zagrebački punkeri Mašinko, te srpski blues garage punk razbijači Straight Mickey And The Boyz

Nova imena SuperUho festivala

Američki Liars, kantautorica Frankie Cosmos i kultni bend Trobecove Krušne Peći nova su imena SuperUho festivala

DORF na SuperUhu

Suradnja između SuperUha i vinkovačkog festivala glazbenog dokumentarnog filma DORF okrunjena je petodnevnim zajedničkim programom.

I Buzzcocks stižu u Primošten!

Očevi pop punka i jedni od utemeljitelja indie žanra, legendarni manchesterski Buzzcocks nam dolaze u Primošten

Jessy Lanza nastupa na SuperUhu

Producentica i pjevačica iz kanadskog Hamiltona Jessy Lanza nastupa na ovogodišnjem SuperUhu.

SuperUho festival najavio nove izvođače

Vrijeme je za objavu novih imena koja će obogatiti program četvrtog izdanja festivala

Billy Bragg i Sara Renar na 4. izdanju SuperUha

U Hrvatsku nam po prvi puta stiže jedan od najvećih engleskih kantautora današnjice Billy Bragg.

Otkrivena prva imena 4. SuperUho festivala

Najavljena su prva imena četvrtog SuperUho festivala: Shellac, Conor Oberst i Gracin